Geen producten (0)

Renzo hondensnacks verleent u hierbij toegang tot www.renzohondensnacks.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Renzo hondensnacks behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Renzo hondensnacks spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Renzo hondensnacks..
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Renzo hondensnacks.. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Renzo hondensnacks nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Renzo hondensnacks.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Renzo hondensnacks, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

KOEKIES! Mmmm lekker! 

Naast onze hondenkoekies maken wij ook gebruiken van digitale koekies, hierdoor werkt onze webshop super goed!
Door op Ja te klikken geeft u toestemming voor een gratis portie digitale koekies.

Meer informatie over deze koekies kunt u vinden in onze privacy verklaring.